top of page

Abril decisiu...

Acabada la setmana santa, arriba el tram final de la primera fase de la lliga de tercera nacional, així com dels quatre equips de lliga territorial, i la segona fase de la lliga de veterans.


Un mes d'abril sense parar, on cada equip afronta els tres últims partits de les seves respectives fases.


El primer equip té complicat sortir de la fase de permanència, on actualment aquesta empatat amb el Balaguer, i per a això ha de guanyar un partit més que el seu rival directe, difícil papereta ja que els nostres companys visiten al tercer i primer classificat, ja campió de grup, i rebre al cinquè classificat.


Els companys de l'equip de 1a Territorial, actualment estan empatats en un triple empat, però amb totes les possibilitats, si guanyen els tres partits que els queden per a poder salvar-se directament sense passar per les eliminatòries de permanència, dues d'ells en Pitort, que ha de ser el fortí per a aconseguir l'objectiu pel qual porten lluitant al llarg de la competició.


L'equip de 2aA Territorial afronta la recta final amb un matalàs de quatre punts sobre el descens directe, i amb una victòria en els tres partits farien el primer pas que necessiten per a salvar la categoria. Per a això, com l'equip de 1a, tindrà també dos partits a casa.


Més complicat, però no per això difícil, ho tenen els companys de 3aA que afronten els tres últims partits en la zona de descens en un triple empat amb altres dos equips. Per a això l'equip també afrontarà dos dels tres partits a casa.


L'equip de 3aB format per jugadors de l'escola afronta el tram final jugant contra el tercer, primer i cinquè classificat respectivament. Actualment quart classificat necessita sumar el més possible per a així poder estar en la llista de possibles ascensos de cara a la pròxima temporada, la qual cosa seria un premi a la gran feina realitzada al llarg de la temporada.


Pel que respecta als equips de veterans, l'equip de 2aB ja té assegurada la permanència en la categoria, mentre que el 3aB mancant tres partits té a prop la permanència, tot i que encara no certificada, a l'espera dels últims resultats.


Continuem treballant.



26 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page