Buscar
  • TT Castelldefels

Circuit Promeses (3)...

El passat 21 de desembre es va jugar la tercera convocatòria del Circuit Promeses, amb la participación total de 21 jugadors, amb les baixes de dos participants.


Debut per primer cop del nostre club al nivell A, on l'Arnau Guzmán no va tenir el seu millor dia i va cedir en tots els partits.


En Roger Heredia al nivell B, va aconseguir accedir al quadre final, però a vuitens es va trobar amb qui va ser el guanyador de la jornada, i va quedar-se fora a la primera ronda.


En Hristo Pirego al nivell C tampoc va poder passar de grups, tot i guanyar un partit, però va caure als altres tres, i va finalitzar quart del seu grup.


Al nivell E vam tenir tres jugadors, i casualitats del ordre, es van jugar dos enfrontaments directes. Ja que a la fase de grups en David Escobar va passar com a primer de grup, l'Àngel Navarro com a segon, i en David Fernández com a tercer, fet que va provocar que a vuitens Fernández i Navarro van jugar, amb victòria de Fernández per 2 a 1, que va jugar quarts de final contra l'Escobar, amb victòria d'Escobar per un ajustat 2 a 0, aconseguint així l'accès a semifinals i l'ascens de nivell, un dels dos que vam aconseguir al llarg de la jornada.


Al nivell H en Max Benito va accedir directament a quarts de final com a primer de grup, però va caure a quarts de final, davant el campió del nivell. Per la seva part en Pau Lara no va poder passar de la fase de grups.


Al nivell I, tant en Pablo Prieto, com a tercer de grup, com en Nil Larregola, com a primer de grup, van accedir al quadre final, on tots dos es van quedar a les portes de l'ascens, finalitzant les seves participacions a quarts de final.


El mateix li va passar a l'Aleix Martín al nivell J, que amb ple de victòries a grups, va accedir a quarts de final, on va caure quadant-se també a les portes de l'ascens.


Al nivell K els bessons Rebollo van finalitzar quarts de grup, l'Òscar es va quedar fora per un triple empat, i l'Àngel va obtenir una victòria però va perdre els altres partits.


Al nivell L l'Ian Domínguez va aconseguir accedir per primer cop al quadre final com a segon de grup, però no va poder superar la primera ronda de vuitens.


Al nivell O va arribar l'altre ascens de la jornada, ja que en Nil Benavente va relitzar un gran torneig arribant a les semifinals del nivell. Passant com a primer de grup en un grup molt igualat.


Al nivell N vam tenir doble representació. La Valeria Campi va finalitzar cinquena de grup amb dues victòries i tres derrotes, i en Daniel Mugueta va finalitzar quart de grup, aconseguint solament una victòria.


Al nivell P en Mateo Acevedo es va quedar a les portes, desprès d'arribar a quarts de final, passant com a segon de grup.


Mentre que al nivell Q en Jan Campamà no va poder superar la fase de grups.


Al nivell Z l'Erik Marañón va passar com a primer de grup, i desprès de superar vuitens, va caure a quarts de final, quedant-se a una victòria de l'ascens. Per la seva part en Marc Gutiérrez va passar com a segon de grup, guanyant vuitens, però tambè va caure a quarts de final.


Enhorabona a tots per una jornada més de competició, representant el nostre club.


4 vistas0 comentarios
¿Vols jugar? Contacta amb nosaltres...

Amb el suport de:

logo-vector-ajuntament-de-castelldefels-
logotip2.png

Col·laboradors:

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now