top of page

 (Sala Polivalent Camp Esportiu Pitort) 

Des de la temporada 2019/2020 estem instal·lats a la Sala Polivalent del Camp Esportiu Pitort. La sala es situada a la primera planta de l'edifici principal, i ara si que podrem gaudir del nostre esport, amb millores com l'espai per les competicions i entrenaments, terreny de joc adient per la pràctica del tennis taula, així com la llum i els vestuaris.

El Camp Esportiu Pitort es troba situat al costat de l'escoles Garigot i Bristish School, i també al costat del Club Esportiu Granviamar, també tenint com a referència el Canal Olímpic i la Universitat Politècnica.

Per aparcar podeu utilitzar el pàrquing de la Universitat, o bé el aparcament davant de les escoles al C/Aragó, mentre que amb el bus la línia L95 te parada a la mateixa instal·lació en els dos sentits.

 (Gimnàs Escola Lluís Vives) 

Durant els trancurs de la temporada 2019/2020, vam arribar a un acord amb l'Escola Lluís Vives, per la cessió del seu gimnàs pels entrenaments de la nostra escola, i la organització d'altres competicions, com per exemple "Pingpongpertothom", o les diferents jornades dels Jocs Escolars del municipi.

A canvi d'aquesta cessió, el club realitza una activitat extraescolar a l'escola, i realitza petites unitats didàctiques de tennis taula a les classes d'Educació Física als alumnes de tercer quart, cinquè i sisè de primària.

Un acord que ens permet poder ampliar espai, horaris, i ens permet acollir més inscripcions als diferents grups de l'escola del club.

bottom of page