top of page

Jornada 18...

La jornada 18 ens deixa la victòria de l'equip de l'escola, i les derrotes de la resta d'equips.


Ahir dissabte el primer va caure davant el Blanxart Xaloc Olesa per 6 a 0, on les baixes de Slavik i Albert van ser cobertes amb el retorn d'Aguayo, el bon debut d'en Víctor i l'habitual Cristian.


També ahir dissabte pel matí torn dels petits de la casa que es van imposar per 2 a 4 en la seva visita a l'Escoleta de Via Trajana amb dos punts de Jan, i un punt de la seva germana Martina i en Berkano.


Per la tarda torn dels companys de 3aA que van caure per 5 a 1 en la seva visita a Molins de Rei, amb punt de Rafa, acompanyat de Julve i Lluís F.


Ja avui diumenge, l'equip de 1a ha caigut a Vilanova del Camí, on ha lluitat fins el final sense obtenir premi, on solament han pogut puntuar Mata i Sergio, acompanyats de l'Albert que avui tot i la seva bona feina no ha pogut sumar.


Per finalitzar, l'equip de 2aA ha caigut 2 a 4 davant Valls de Torroella, líder del grup, amb punts de Carles i Òscar, acompanyats del presi Miguel que encara es troba recuperant-se d'una lesió.


Ara toca descansar les dues setmanes del Estatal, sense deixar de costat els entrenaments per preparar el final de la primera fase, i encarar la segona de la millor manera possible.


Continuem sumant en positiu ✅19 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page