Buscar
  • TT Castelldefels

XXVII Campionat d'Espanya Aleví.

Actualizado: 28 de jun de 2019

Fins a sis jugadors castellfelencs es van desplaçar fins a Tarragona per disputar una nova edició del campionat nacional aleví al Palau d'Esports de la ciutat del tarragonés.


Formant dos equips, i tres parelles de dobles, a part de la competició individual, amb l'objectiu d'agafar el màxim d'aprenentatge possible per continuar amb les seves formacions i disfrutar del tennis taula competint amb els millors del país, en el que ha sigut el primer campionat nacional per a tots sis.


El tret de sortida el va donar la competició per equips, on cap dels dos equips van poder passar la fase de grups. L'equip "A" format per David Escobar, Ferrán Paredes i Hristo Priego, van perdre 0-3 i 1-3 amb els companys catalans del Girbau Vic TT i els Lluïsos de Gràcia respectivament, i tambè 1-3 davant l'Oroso TM gallec. Per la seva part, l'equip "B" format per Àngel Navarro, Arnau Llavador i Nil Larregola, van perdre 0-3 davant els gallecs del Autocares Varela i CER L'Escala català, i 2-3 contra l'Altea d'Alacant.Tot seguit va donar inici la competició individual, on tres jugadors van accedir al quadre final, i els altres tres es van quedar a la fase de grups. Però cal destacar el bon joc del sis independentment dels resultats.


En Ferrán va ser el que més lluny va arribar, superant la fase de grups com a segon de grup, guanyant 3-0 a Zarauza (Irún), 3-1 a Arderiu (Calella) i cedint 1-3 contra Clemente (Dama de Elche). A la fase prèvia va guanyar 3-0 a Sandoica (CN Helios), a la primera ronda 3-1 a Alonso (Utebo), i va caure de la segona ronda davant el cap de sèrie Crespo (La Zubia) per 0-3, finalitzant entre els 64 millors jugadors del campionat.


L'Àngel Navarro va sorprendre a tots jugant a un molt gran nivell, i va superar la fase de grups com a primer de grup, amb un triple empat. Va guanyar 3-1 a Sánchez (Alicante TM) i 3-0 a Maroto (CTT Badalona) i va perdre davant López (Cidade de Narón TM). Ja a la fase final, a la prèvia va superar a Amill (CTT Borges), i va caure de la primera ronda davant Abio (CTT Calella)


L'Arnau Llavador també va aconseguir superar la fase de grups, com a segon de grup, guanyant per 3-0 a Cutillos (CTT Ripollet) i 3-2 a Chaves (Vilagracia TM), i va perdre 1-3 davant Torrico (Puertollano), mostrant un bon joc, però va caure a la fase prèvia davant Escoda (Lluïsos de Gràcia) per 0-3.En David Escobar i en Hristo Priego es van quedar ben a prop de la classificació, i tots dos van acabar com a tercers dels seus grups. En David va guanyar 3-0 a Aranda (IES Padre Isla), però va caure per 3-0 davant Pous (Mataró) i Sabugal (Mercantil Sevilla), per la seva part en Hristo va guanyar 3-0 a Malov (Oroso TM), però va caure 1-3 davant Escoda (Lluïsos de Gràcia) i per 2-3 davant Gil (CTT Santísimo Salvador).


L'altre que no va poder passar de grups va ser en Nil Larregola, que amb vuit messos a l'escola va afrontar el primer campionat nacional. En Nil no va poder fer cap joc, i va caure 0-3 davant Pigem (L'Escala), Mayol (Son Cladera) i Alonso (Las Rozas).Per acabar es va disputar la prova de dobles, on els nostres companys van formar tres parelles: David i Ferrán, Arnau i Hristo, i Àngel amb Nil.


Destacar l'actuació de David i Ferrán que van superar la primera ronda guanyant 3-1 als andalusos Rodríguez/González (Tecnigen Linares), i la segona ronda per 3-2 als valencians Aghajanyan/Meroño, i van caure 0-3 davant els catalans Tang/Carrera (Ganxets/Borges), finalitzant entre les millors 32 parelles.


Les altres dues parelles no van poder passar de la primera ronda, l'Àngel i en Nil van caure davant els balears Mayol (Son Cladera) per 1-3, i l'Arnau i en Hristo van caure davant els andalusos Moreno/Sabugal (Mercantil Sevilla).En definitiva gran paper dels sis jugadors, que van gaudir i molt de l'experiència, donant un pas més en la seva progressió, i adquirint molt aprenentatge, compartint taula amb lo millor del país.


Tot un orgull per la nostra entitat.


Enhorabona companys.
75 vistas0 comentarios
¿Vols jugar? Contacta amb nosaltres...

Amb el suport de:

logo-vector-ajuntament-de-castelldefels-
logotip2.png

Col·laboradors:

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now