XXI Nit de l'esport...

El passat divendres 2 de juliol, els Jardins del Castell va acollir una nova edició de la Nit de l'esport, que com cada any organitzen l'Ajuntament de Castelldefels i el diari local "La Voz de Castelldefels".


Una edició marcada pels reconeixements a les entitats esportives i els clubs del nostre municipi, desprès de tot l'any viscut per la pandèmia. On el nostre president Miguel Ángel Rodríguez va recollir el diploma al nostre club.

També es van lliurar els reconeixements esportius tant a nivell individual com col·lectiu, on els nostres companys de l'equip de Tercera Nacional van recollir el seu premi per l'ascens obtingut a Segona Nacional.Per finalitzar, destacar també els reconeixements "in memoriam", que en aquesta edició van reconèixer la trajectòria de Fernando Pintado, president de la UD Vista Alegre de futbol, i de Mª Àngels García, administrativa de la UE Castelldefels de futbol.


Així doncs, es va donar per finalitzada la temporada esportiva del municipi, tot i que la nostra entitat continua amb els entrenaments, dimarts i dijous en l'horari habitual al CEM Pitort, i ja estem treballant en el que serà la nova temporada 2021/2022.

32 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo