top of page

Torneig Classificatori 👍🏼

Els dies 8,9,10 i 11 de desembre es va disputar a la població gironina de Bàscara el torneig classificatori català pel Torneig Estatal que es disputarà a l'Olivo Arena de Jaén durant al mes de març.


Els benjamins Marc Gutiérrez i Udai Martínez van disputar el benjamí masculí, on tots dos van aconseguir classificar-se, desprès de tenir que disputar-se entre ells l'accés a quarts de final, ronda que donava el passe directe, on en Marc es va imposar, cedint desprès amb el campió del torneig l'Aniol Hormigón del TT Cassà.


Per la seva part l'Udai, tot i perdre no va baixar els braços, i va arribar fins la final de consolació, que també tenia bitllet per Jaén, imposant-se en la final per 3-2, desprès d'una gran remuntada sobre el seu rival, en un partit on l'àrbitre no va deixar a cap dels dos jugadors jugar amb la seva pala, desprès de jugar amb la mateixa pala tot el torneig, una anècdota curiosa d'una gran jornada, històrica pel club.


Dijous també, la petita de la casa Gala Martínez, va disputar la categoria benjamí femení, on va finalitzar quarta de grup, quedant-se a les portes de la classificació, però a la repesca entre les tres quartes classificades, va finalitzar primera (desena al global), obtenint primera plaça com a reserva en tot l'estat, simplement a un pas de ser a Jaén.


I per finalitzar el dijous positiu, l'aleví Ángel Zhao, va realitzar una molt bona primera fase de grups, i desprès de classificar-se com a tercer de grup, va caure a la primera ronda davant Fran Serrano del CN Sabadell.


Dissabte torn dels bessons González, on cap dels dos va obtenir bitllet, en una categoria infantil amb molta participació i molt de nivell.


En Jan va aconseguir guanyar un dels quatre partits que va disputar, i fer un bon primer partit davant el cap de sèrie del seu grup, però insuficient per avançar al quadre final.


La Martina tot i jugar a bon nivell no va aconseguir guanyar cap dels seus quatre partits, tot i fer jocs en alguns, i es va despedir del torneig amb bones sensacions pel joc desplegat.


Tota una experiència que ens deixa dos classificacions directes, una plaça reserva, en una setmana molt positiva per l'escola del club.


Continuem treballant 💪🏼
5 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page