Buscar
  • TT Castelldefels

Territorial: Jornada 5.

Els equips de territorial ens van deixar un global de dues victòries i tres derrotes.


L'equip de 1a format per Albert, Serafín i Moreno es va imposar per 4 a 3 a La Pobla de Lillet, destacant l'actuació del nostre delegat Xavi Moreno, més conegut al club com "Aguayo" que va signar dos punts, acompanyat al dobles per l'Albert, que va signar un altre punt, i tots dos es va imposar al dobles a la parella visitant, formant la tripleta en Serafín que no va poder sumar en positiu.


3 de 5 per als nostres companys, que es posicionen a la zona blava de la classificació, i en el proper partit tindran que enfrontar-se a un dels líders del grup, el CTT Ripollet, diumenge 10 a les 11 hores, a la sala polivalent del Camp Esportiu Pitort.


D'esquerra a dreta: Ll.Pons, R.Galián, D.Giralt, J.Sampons, S.Martínez, A.Campos, J.Moreno.

L'equip de 2aA va sumar una nova derrota en el seu desplaçament a Olesa de Montserrat, on l'equip format per Miguel, Jose i Lluís Julve van perdre per 5 a 1 davant el jove equip local, on solament Miguel va aconseguir sumar un punt, en la cinquena derrota de la temporada de l'equip.


En Jose va obrir cedint per 3 a 0, mateix resultat per Lluís, i Miguel va rascar un joc, al igual que Jose en el segon partit, mentre que Lluís va tornar a repetir el 3 a 0, i el punt va arribar al darrer partit on Miguel va guanyar per 1 a 3.


Una jornada més continuen a la part de descens directe, i la propera jornada tornen a desplaçar-se, en aquest cas a Sabadell, davant Falcons, diumenge 10 a les 11 hores a Can Balsach (C/Maria de Belloc 35, Sabadell).


D'esquerra a dreta: M.A.Rodríguez, Ll.Julve, J.Lema, I.Aguila, Y.Casado, X.Ollé.

L'equip de 2aB va perdre el seu primer partit de la temporada, davant l'altre equip invicte del grup Sant Quirze Safaja, en el duel entre els dos equips que han començat la temporada liderant el grup. Partit on va debutar en David García, sense poder sumar, on l'Arnau, que esta signant un gran inici de temporada va sumar dos punts, i en Roger un altre, per acabar cedint tots dos al dobles davant la parella visitant.


El proper dissabte novament a la sala polivalent del Camp Esportiu Pitort a les 17 hores, l'equip rep la visita del CTT Ripollet, on els joves de la casa tindran oportunitat de tornar al camí de la victòria.


D'esquerra a dreta: A.Garrell, S.Martínez, S.Pérez, R.Heredia, A.Guzmán, D.García.

L'equip de 3aA va sumar la seva segona victòria de la temporada tras imposar-se al Falcons Sabadell Escola. L'Àngel, en Hristo, i en David Escobar van guanyar per 5 a 1 en un encontre competit en tots els partits, amb dos punts de Hristo, altres dos punts de l'Àngel i un punt del David Escobar. Bona actuació dels joves, que al matí como els companys de 2aB van disputar el promeses.


La propera jornada l'equip rep al L'Hospitalet Grupo Preving, que ara mateix es troba amb la mateixa situació que els nostres companys amb dues victòries i tres derrotes.


D'esquerra a dreta: M.Torrez, B.Vila, R.Santafé, À.Navarro, D.Escobar, H.Priego.

L'equip de de 3aB visitava al Optica Vendrell Poblenou, lider del seu grup, on van caure per 6 a 0, en un partit lluitat en alguns dels encontres, on Farnós i Georg van arribar al cinquè set, però cap del dos es va lograr imposar, acompanyats de la Carme, que va fer el seu debut aquesta temporada amb dues derrotes.


La propera jornada nou desplaçament a Barcelona, en aquest cas al barri d'Horta per jugar dissabte a les 11 hores a la sala dels Lluïsos d'Horta.


D'esquerra a dreta: J.Meregalli, P.Vendrell, J.Alonso, C.Vergés, G.Peichl, Ll.Farnós.
23 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo