Buscar
  • TT Castelldefels

Sèniors: Jornada 10.

Entre diumenge i dissabte van tenir lloc els diferents partits dels equips sèniors, que ens va deixar les victòries del'equip de 3a Nacional, i els dos equips de 3a Territorial, i les derrotes dels equips de 1a, 2aA i 2aB Territorials.


L'equip de 3a Nacional format per Rafa, Raúl i Cristian, es va imposar per 5 a 1 a La Banda de la Masía, amb dos punts de Rafa (3 a 0 contra García, i 3 a 0 Campos), dos punts de Raúl (3 a 0 contra Campos i 3 a 2 contra Creus), tot i que al segon partit va tenir que suar de valent, i un punt de Cristian (3 a 2 contra García), que va cedir un punt davant Creus (0 a 3).


A la jornada de diumenge a Pi Tort, vam tenir la presència d'en Javier Martín, regidor d'esports de l'Ajuntament de Castelldefels, qui va presenciar la victòria del companys de Nacional, a part de poder comentar les nostres sensacions al primer trimestre a la nova instal·lació, i de propers esdeveniments que tindrem al 2020.
També a la Sala Polivalent del Camp Esportiu Pi Tort va jugar l'equip de primera format per Campos, Mata, Martínez, i Moreno, l'equip complert va poder disputar de minuts a taula, en la derrota davant el segon classificat, Iceland Els 8 de la Garriga per 0 a 6, en un partit on els nostres van competir,però els visitant Edo, Molins i Mora van ser superiors als nostres companys.


Campos va cedir per 0 a 3 amb Edo, i 2 a 3 davant Molins, Martínez va cedir per 0 a 3 amb Mora i 1 a 3 davant Edo, i en Mata, que va deixar el segon partit a Moreno, va cedir per 0 a 3 davant Molins, i Moreno 1 a 3 davant Mora.Dissabte van jugar els equips de l'escola de formació a Pi Tort, amb cara i creu, ja que els joves de 2aB van caure per 2 a 4 davant el CTT Barcelona B, i els joves de 3aA van imposar-se per 5 a 1 al CTT L'Avenç, en dos disputats partits a Pi Tort.


A 2aB els Arnaus i en Roger no van poder superar als visitants Rico, Roses i Vanaclocha, i solament l'Arnau González per 3 a 0 a Vanaclocha, i en Roger davant Roses van poder sumar en positiu per als locals.


A 3aA, dos punts d'en Hristo, dos punts de David Fernández, i un punt de David Escobar es va imposar a l'equip espluguenc, aconseguint així una important victòria per continuar en la lluita per allunyar-se de les posicions perilloses.


Per finalitzar el resum de la jornada, l'equip de 2aA va sumar una nova derrota a una sala sempre complicada com es la del CTT Sentmenat amb Ortega i Richard, autor dels quatre punts locals, mentre que Victor i Espasa van sumar els punts visitants. I l'equip de 3aB va sumar una nova victòria en un partit disputat contra l'Ariel de Barcelona, on cal destacar la bona actuació de la Carme amb dos grans punts, i els dos punts de Juanjo i el punt d'en Lluís Farnós.

Dissabte 21 i diumenge 22 darrers partits del 2019, on també tenim dissabte circuit promeses pel matí, i per la tarda "PingPongperTothom".


Continuem companys !
17 vistas0 comentarios
¿Vols jugar? Contacta amb nosaltres...

Amb el suport de:

logo-vector-ajuntament-de-castelldefels-
logotip2.png

Col·laboradors:

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now