Buscar
  • TT Castelldefels

Promeses (5)

🏓5a convocatòria - Circuit Promeses - Nivell B🏓


Doble representació al nivell B amb en Roger, i l'Arnau Guzmán, que tornarà a pujar al nivell A. Tot i no tenir una bona primera fase, on va passar com a tercer de grup, a la fase final, lluitant de valent, va aconseguir arribar a les semifinals, assegurant una nova oportunitat al nivell A. Per la seva part en Roger, en un triple empat, es va quedar fora a la fase de grups,tot i jugar a bon nivell.


🏓5a convocatòria - Circuit Promeses - Nivell C🏓


En Hristo Priego va lluitar a llarg de la jornada, i va aconseguir accedir al quadre final com a tercer de grup, arribant fins als quarts de final, quedant-se a les portes de l'ascens.


🏓5a convocatòria - Circuit Promeses - Nivell D🏓


En David Escobar va aconseguir passar com a segon de grup, en un grup molt competitiu, on va sortir la guanyadora de la jornada, amb un balanç de tres victòries i una derrota, però va caure a vuitens de final.


🏓5a convocatòria - Circuit Promeses - Nivell E🏓


L'Àngel Navarro realitza una bona fase de grups, aconseguint la segona posició, amb tres victòries i una derrota, i es queda a les portes de l'ascens de nivell, cedint a quarts de final, realitzant un bon joc al llarg de la jornada.


🏓5a convocatòria - Circuit Promeses - Nivell G🏓


En Marc Torrente amb un triple empat amb una victòria i cinc derrotes, va finalitzar sisè de grup.


🏓5a convocatòria - Circuit Promeses - Nivell H🏓


Triple representació dels nostres al nivell H, on van jugar en Pau Lara, en Nil Larregola i en Max Benito.


A la fase de grups en Pau amb tres victòries i una derrota va passar com a primer de grup, en Mx ho va fer com a segon de grup amb tres victòries i dues derrotes, i en Nil com a tercer també amb tres victòries i dues derrotes.


A la fase final en Max i en Pau van caure a vuitens i quart, davant la mateixa jugadora, i en Nil va signar una bona segona fase, arribant a semifinals, aconseguint l'ascens de nivell.


🏓5a convocatòria - Circuit Promeses - Nivell I🏓


En Pablo Prieto amb tres victòries i una derrota va passar com a segon del seu grup, i va arribar fins als quarts de final, qudant-se a una victòria de l'ascens.


🏓5a convocatòria - Circuit Promeses - Nivell J🏓


L'Aleix Martín tambè es va quedar a les portes d'accedir al quadre final, i va finalitzar quart del seu grup, amb una victòria, i tres derrotes (dues per 1 a 2).


🏓5a convocatòria - Circuit Promeses - Nivell K🏓


L'Òscar Rebollo no va poder superar la fase de grups, on va perdre tots els partits, tot i la lluita.


🏓5a convocatòria - Circuit Promess - Nivell M🏓


Al nivell M tambè vam tenir doble representació amb en Nil Benavente i l'Ian Domínguez.


En Nil es va proclamar campió del nivell, obtenint un ascens molt merescut al gran nivell que va jugar, cedint solament dos jocs en tota la jornada, amb ple de victòries.


Per la seva part l'Ian, va accedir al quadre final com a tercer de grup, sortint beneficiat d'un triple empat amb tres derrotes i una victòria, i finalment va caure a vuitens.


🏓5a convocatòria - Circuit Promese - Nivell N🏓


En Mateo Acevedo i en Dani Mugueta realitzen una bona fase de grups i accedeixen al quadre final. En Mateo com a primer de grup amb ple de victòries, i en Dani com a tercer de grup amb una victòria i dues derrotes.


En Mateo va caure a quarts de final, mentre que el Dani va caure a vuitens de final, tots dos realitzant una bona feina.


🏓5a convocatòria - Circuit Promeses - Nivell Q🏓


El nostre company Jan Campamà realitza una molt bona primera fase de grups, amb tres victòries i una derrota, però cau a la primera ronda del quadre final, lluitant fins al final.


🏓5a convocatòria - Circuit Promeses - Nivell S🏓


L'Erik Marañon es queda a les portes de l'ascens de nivell, desprès de caure a quarts de final, realitzant una bona primera fase de grups, amb tres victòries i dues derrotes, passant com a segon de grup en un triple empat.


Enhorabona a tots companys :)


16 vistas0 comentarios
¿Vols jugar? Contacta amb nosaltres...

Amb el suport de:

logo-vector-ajuntament-de-castelldefels-
logotip2.png

Col·laboradors:

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now