Buscar
  • TT Castelldefels

Nit de l'esport 2019.

El Poliesportiu de Can Vinader va acollir el passat 3 de maig una nova edició de la Nit de l'esport, que feia el seu XX aniversari.


La gran diversitat d'esports que es poden practicar a la nostra ciutat es van donar cita un any més per celebrar que Castelldefels sens dubte es una ciutat on tots els esports tenen el seu espai i reconeixement.


Dins dels reconeixements, el nostre company Xavi Espasa, va recollir el seu premi per la seva col·laboració amb els jocs escolars, concretament ell es el creador de l'actual programa de competició del Tennis Taula, creant un arxiu on cada jornada 24 jugadors i jugadores es donen cita, jugant el mateix nombre de partides, tant si guanyen com si no, fent que cada curs el nombre de participants no deixi de pujar.A més a més, el nostre company forma part de l'equip de web, xarxes socials i premsa del club, així com membre de la junta directiva, i capità dels equips de 2aA, i dels veterans conjuntament amb el Jaume.


També cal destacar que el nostre coordinador de l'escola, en José Antonio García, que recentment ha obtingut l'acreditació com a tècnic de primer nivell, per part de la Reial Federació Espanyola de Tennis Taula, es va quedar a les portes de rebre el premi a millor tècnic, que va anar a les mans de l'Handbol Esportiu Castelldefels.


Gran nit on una bona representació del nostre club va poder gaudir dels canapès, i fer relacions amb altres entitats esportives de la ciutat al acabar l'entrega dels premis i reconeixements.


21 vistas0 comentarios
¿Vols jugar? Contacta amb nosaltres...

Amb el suport de:

logo-vector-ajuntament-de-castelldefels-
logotip2.png

Col·laboradors:

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now