Buscar
  • TT Castelldefels

Nacional: Jornada 5.

La jornada 5 ens va deixar una nova victòria de l'equip de nacional, que el passat diumenge 27 es va imposar per 5 a 1 al Hospitalet Grupo Preving B.


L'equip format per Rafa Monzó, que continua sense conèixer la derrota, em Diego de Blas, que va signar un molt bon partit, i en Raúl Fernández, que va obtenir un punt, continua una jornada més lluitant al capdavant del grup, empatats amb quatre victòries i una derrota, amb tres equips més.


Els locals van posar ràpidament el 4 a 0 al global, amb les victòries de Rafa i Diego davant Edu Solsona, de Raúl davant Nico Barela, i la segona de Diego davant Gutiérrez, tots els punts per 3 a 0, mentre que el cinquè punt també el va signar Rafa davant Barela per 1 a 3, i va tancar el partit Raúl cedint per 1 a 3 davant Gutiérrez.


Amb aquesta victòria, l'equip rebrà el proper 10 de novembre a les 11 hores a la sala polivalent del Camp Esportiu Pitort, al Club Natació Sabadell, formant part del grup capdavanter de la classificació, en un grup molt igualat.


D'esquerra a dreta: R.Gutiérrez, E.Solsona, N.Barela, E.Altelarrea (àrbitre), R.Monzó, D.de Blas, R.Fernández.

27 vistas0 comentarios
¿Vols jugar? Contacta amb nosaltres...

Amb el suport de:

logo-vector-ajuntament-de-castelldefels-
logotip2.png

Col·laboradors:

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now