top of page

J1 2022/2023...

Durant el cap de setmana passat i ahir mateix a la nit, van donar inici les lligues sèniors i de veterans 2022/2023 per als nostres set equips que tenim en competició aquesta temporada.


La primera jornada ens deixa un balanç negatiu de dues victòries i cinc derrotes, on cal destacar la bona actuació dels joves de l'escola dissabte a Pitort.


TDM (Grup 1)

AEC Reus 4-2 CTT CastelldefelsL'equip format per Cristian, Albert i el debutant Slavik, no va poder emportar-se la victòria en un partit molt igualat, on Cristian va tenir el dobles a tocar, l'Albert va notar els nervis del primer partit, i el Slavik va signar els seus primers dos punts amb la samarreta groga i blava.


Ara toca continuar entrenant, i el proper partit serà el debut a casa davant el CTT Tortosa, el diumenge 16 d'octubre a les 11:00 a la Sala Polivalent del CEM Pitort.


Primera Territorial (Grup 1)

CTT Castelldefels 0-6 Iceland TT Els 8 La GarrigaPrimera derrota dels companys de primera en un partit molt igualat com el de TDM, on Víctor, Xavi Mata, i Xavi Moreno no van poder sumar en positiu, tot i estar en dues ocasions a prop de fer-ho, i pot ser el resultat és massa abultat per la feina feta.


En la propera jornada toca fer el primer desplaçament a Sant Cugat, diumenge 16 d'octubre a les 11:00, la CEM de la Rambla del Celler.


Segona A Territorial (Grup 1)

CTT Olesa 6-0 CTT CastelldefelsDerrota a Olesa de Montserrat dels companys de segona, on Raúl, el presi Miguel, i el debutant David González, van fer el seu debut aquesta temporada, sense poder sumar en cap dels partits, tot i estar prop en alguns dels encontres.


La propera jornada debut a casa diumenge 16 d'octubre a les 11:00 contra CTT Cardedeu EIG.


Tercera A Territorial (Grup 2)

CTT Castelldefels 0-6 SCR El CiervoBon partit tot i la derrota de l'equip format per César, Javier González, Dani i Nico Tonca.


Partit davant un experimentat rival reforçat amb el veterà Giménez, on els nostres van donar batalla, però cap dels quatre jugadors van poder sumar en positiu.


El diumenge 16 d'octubre a les 11:00, primer desplaçament fora de casa, tot i que ens quedarem a Castelldefels, davant els ex-companys del TT Els Joves.


Tercera B Territorial (Grup 3)

CTT Castelldefels 6-0 Lluïsos d'Horta TTDebut i victòria dels joves de l'escola del club, que van jugar un partit molt seriós davant els barcelonins.


Marc i Jan tots dos amb dos punts, Martina amb un altre, i en Lucas remuntant un 0-2, van fer els punts, en una victòria que dóna molta confiança per començar la lliga i les diferents competicions que vindran al llarg de la temporada.


El proper partit serà fora de casa, dissabte 15 d'octubre a les 11:00 a la seu de l'Agrupació Congrés.


2aB Veterans (Grup 1)

CN Sabadell 4-3 CTT CastelldefelsBon partit dels nostres companys en el debut aquesta temporada a Sabadell.


En Xavi Mata, en Víctor i l'Òscar Sánchez van formar la tripleta inicial, on un punt de cadascun va portar el partit al dobles, on va fer aparició en Xavi Espasa, juntament amb Víctor, que no van poder superar a la parella local.


Dimarts 4 d'octubre a les 20:00, debut a casa davant Lluïsos de Gràcia B.


3aB Veterans (Grup 2)

CTT Sant Quirze del Vallès 2-4 CTT CastelldefelsVictòria a domicili de l'equip format per Jorge, Joan i Nico Tonca, davant els vallesans.


Dos punts de Jorge i Joan donen els primers dos punts a l'equip en la seva estrena en la nova categoria, i en Nico es va quedar ben a prop de poder sumar el seu puntet.


El proper partit també serà a domicili el proper dimarts 4 d'octubre a les 20:30 a la sala dels Lluïsos de Gràcia.


Gràcies a tots, i molts d'ànims que això acaba de començar companys i companyes.
4 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page