Buscar
  • TT Castelldefels

Inauguració CEM Pitort...

Dissabte passat, i després de diverses anul·lacions per diferents motius, va tenir lloc la inauguració del Camp Esportiu Municipal Pitort, la nostra casa des de fa més d'un any, on es disputen els partits oficials de l'entitat, a part de ser una de les dues seus d'entrenament del club.


L'acte va comptar amb la presència de la Alcadessa de Castelldefels, la Sra.María Miranda, acompanyada pel Sr. Fernando Cerpa (regidor d'Esports, Via Pública i Manteniment, i Gent Gran), el Sr. Jordi Maresme (1r Tinent d'Alcaldia, Regidor d'Educació, Cultura, Festes, Participació Ciutadana, Pau i Solidaritat, i Nova Ciutadania. Portaveu d'ERC-AM), el Sr. Jordi Planell (7è Tinent d'Alcaldia, Regidor de Governación, Seguretat i Mobilitat. Responsable Barri de l'audiència del veïnat de l'Olla del Rei (Ca Bou, Mar-i-sol, Zona Universitària, Els Botigues, CamíRal i Gran Via Mar), i el portaveu del PP, el Sr. Manuel Reyes, i el portaveu de Cs, el Sr. Guillermo Massana, pel que respecta a autoritats de l'Ajuntament.


També va comptar amb la representació del BritishSchoolof Barcelona, el Sr. John Locke, director, i el Sr. DominikAnke, gerent.


Pel que respecta a les entitats esportives que entrenen en la instal·lació, van assistir els seus presidents, per part del CRUC el Sr. Alejandro Paz, per la UE Castelldefels, el Sr. Adolfo Borgoño, i pel nostre club el nostre president, el Sr. Miguel Ángel Rodríguez.


I com a personal extern l'arquitecte del projecte el Sr. Juan Carlos López.


A continuació us deixem una galeria amb les imatges de la inauguració, on vuit dels nostres jugadors van mostrar una petita exhibició.8 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
¿Vols jugar? Contacta amb nosaltres...
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Amb el suport de:

logo-vector-ajuntament-de-castelldefels-
logotip2.png

Col·laboradors:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
IMG_1348

Go to link