Buscar
  • TT Castelldefels

Final lligues RTB.

El passat 21 de maig amb l'últim partit de l'equip de veterans va finalitzar la temporada dels nostres sis equips que ens han representat en les diferents categories de les lligues territorials.

Aquesta temporada, gràcies a l'ascens la temporada passada d'un dels equips de 2aA, hem tingut representació en totes les categories a nivell provincial, fet històric en l'entitat en la nostra curta vida.

L'equip de Preferent va aconseguir finalitzar en el top-10 de la categoria, lluitant bona part de la primera fase per l'ascens a 3a nacional, però finalment no va poder aconseguir un somni que sens dubte tornarem a lluitar la pròxima temporada.

L'equip de 1a Territorial, no va aconseguir ficar-se entre els millors del seu grup, i va haver de lluitar per una permanència que es va fer derrogar, i va arribar en la penúltima jornada de la temporada.

El 2aA, un dels equips que més ha sofert al llarg de la temporada, finalment no va poder aconseguir la permanència, i va acabar perdent la categoria, no sense deixar de lluitar fins a l'última jornada.

El 2aB, l'equip "A" de l'escola, ha estat uns dels equips que mes a progressat al llarg de la temporada, i mostra d'això, és que aconseguint una grandíssima segona tornada en la primera fase, va aconseguir sortir del descens i lluitar per una permanència que va arribar en penúltima jornada.

Per a l'equip de 3a, format pels més joves de l'escola ha anat sumant minuts en la taula, obtenint un gran aprenentatge de cara a futures temporades i competicions.

I sens dubte un altre dels equips que ha estat a punt de donar-nos una nova alegria ha estat l'equip de veterans, que tot i jugar per primera temporada en 3a "A" ha estat lluitant fins a la tercera fase per aconseguir un nou ascens de categoria que finalment no s'ha aconseguit.

En general bona temporada, que tindrà com a colofó el pròxim Campionat d'Espanya, que es disputa del 15 al 30 de juny a Tarragona, on ens representessin 14 jugadors de l'escola de formació.

Foto de la darrera jornada a Can Roca, antiga sala de joc del nostre club, partits contra el TT Prat a 2aA i contra el Mollet 2002 TT a 1a.

2 vistas0 comentarios
¿Vols jugar? Contacta amb nosaltres...

Amb el suport de:

logo-vector-ajuntament-de-castelldefels-
logotip2.png

Col·laboradors:

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now