Buscar
  • TT Castelldefels

Final Circuit Promeses...El passat 22 d'abril, la Federació Catalana de Tennis Taula va emetre un comunicat on es va donar per finalitzades totes les competicions, a partir del 13 de març.


Circular Núm.6 - 22/04/2020


http://www.rtbtt.com/circular6_1920.pdf


Pel que respecta al Circuit Promeses, cal destacar la gran participació aquesta temporada dels joves del club. batent el rècord d'inscrits amb més de 20 jugadors al llarg de les sis convocatòries jugades.


El nostre club ha finalitzat en una meritòria sisena posició al rànquing general per equips, la qual cosa li ha portat a ser premiat amb un val de descompte en material esportiu en ZonaTT per valor de 150€.


A part cal destacar el gran nivell de tots els jugadors, especialment a dos d'ells, que aquesta temporada han acabat dins del nivell A, màxim nivell d'un circuit que cada temporada continua sumant joves jugadors, on podem veure la bona progressió del futur del tennis de taula de la província.


Rànquing individual


http://www.rtbtt.com/C_promeses_1920/RANQUING_6ACONVO_1920.pdf


Rànquing per clubs


http://www.rtbtt.com/C_promeses_1920/RANQUING_club_6ACONVO_1920.pdf


Esperem aviat podem tornar a la taula, i continuar amb aquesta bona feina que anem fent en el club, i poder gaudir novament d'aquesta i altres competicions.

15 vistas0 comentarios
¿Vols jugar? Contacta amb nosaltres...

Amb el suport de:

logo-vector-ajuntament-de-castelldefels-
logotip2.png

Col·laboradors:

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now