Buscar
  • TT Castelldefels

Continuem creixent...

“El Tennis Taula Castelldefels continua creixent”


Els darrers dies s’ha signat un acord de col·laboració amb l’Escola Lluís Vives, per la cessió del seu gimnàs a partir del 8 de gener fins al 31 de juliol del 2020, ampliable als propers cursos. Amb els corresponents permisos del Departament d’Ensenyament i la Secció d’Esports de l’Ajuntament.


L’escola vol donar un impuls al tennis taula entre el seus alumnes, on aquest es un dels esports més practicats a l’hora d’esbarjo, realitzant competicions internes, així com la participació als Jocs Escolars, sent una de l’escoles amb més representació, afegint-lo així a la seva oferta d’extraescolars, amb el servei dels nostres materials i monitors.


Dins de l’acord, la nostra escola de formació farà els entrenaments al gimnàs de l’escola, tant promeses com adults de dilluns a divendres de 18 a 21:30, i els dissabtes de 08:30 a 14:00 per la organització de concentracions, proves del Circuit Promeses, tornejos de “pingpongpertothom”, i la organització de Jocs Escolars a partir del febrer, que un any més organitzarem conjuntament amb la Secció d’Esports.


Tot això es permetrà poder integrar nous nens i nenes a l’escola, així com adults de Castelldefels, que es trobaven en llista d’espera per manca d’espai. El que ens permetrà créixer tant en l’àmbit col·lectiu com esportiu.


I finalment volem agrair a la direcció de l’IES Josep Lluïs Sert, pel seu oferiment i facilitats, deixant oberta la porta per col·laboracions.


Imatge d'esquerra a dreta: Miguel (President TT Castelldefels), María Jesús (Directora del Lluís Vives), Jordi (Cap d'esports del Lluïs Vives) i José Antonio (coordinador escola TT Castelldefels).

65 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
¿Vols jugar? Contacta amb nosaltres...
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Amb el suport de:

logo-vector-ajuntament-de-castelldefels-
logotip2.png

Col·laboradors:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now