Buscar
  • TT Castelldefels

Circuit Promeses (6)

El passat 29 de febrer es va disputar la sisena convocatòria del Circuit Promeses individual, amb la participació de disset jugadors representant el nostre club.


A destacar de la jornada els tres ascensos obtinguts a la jornada, començant per l'ascens al nivell A (màxim nivell), d'en Roger Heredia, que serà el segon jugador en jugar aquest nivell del nostre club, juntament amb l'Arnau Guzmán, que va obtenir la permanència al nivell, tot i no passar de la fase de grups.


Els altres dos ascensos els van protagonitzar en Nil Benavente, del nivell K al nivell J, i l'Aleix Martín, del nivell J al nivell I, tots dos jugant a un bon nivell.


Mala sort per a quatre dels nostres, que van caure a quarts de final, quedant-se així a les portes d'obtenir l'ascens. L'Àngel Navarro (nivell D), en Pablo Prieto (nivell I), en Mateo Acevedo (nivell N), i l'Erik Marañón (nivell R).


En Nil Larregola (nivell G), en Marc Torrente (nivell H) i la Valeria Campi (nivell P), van aconseguir passar de grups, però van cedir els seus partits a vuitens. La resta de companys no van aconseguir passar de grups.


Enhorabona a tots per la bona feina, continuem treballant (Y)


5 vistas0 comentarios
¿Vols jugar? Contacta amb nosaltres...

Amb el suport de:

logo-vector-ajuntament-de-castelldefels-
logotip2.png

Col·laboradors:

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now