Buscar
  • TT Castelldefels

Circuit Promeses (4)

Nivell B (Roger Heredia i Arnau Guzmán)


En Roger va aconseguir passar com a tercer de grup, però es va quedar fora a vuitens de final, i l'Arnau no va aconseguir accedir a la fase final, quedant quart del seu grup.


Nivell C (Hristo Priego)


En Hristo va aconseguir accedir a la fase final com a tercer de grup, però es va quedar fora de competició a vuitens de final, jugant a bon nivell.


Nivell E (David Fernández i Àngel Navarro)


Bona primera fase d'en David que va passar a quarts de final directament com a primer del seu grup, però es va quedar a les portes de l'ascens en caure a quarts.


Per la seva part l'Àngel no va poder aconseguir cap victòria, i va finalitzar en cinquena posició del seu grup.


Nivell G (Marc Torrente)


En Marc va aconseguir passar a la fase final com a tercer de grup, però va caure a la primera ronda de vuitens.

Nivell H (Max Benito)


En Max no va poder guanyar cap partit en un grup molt complicat, i va finalitzar cinquè de grup. Tot i no poder guanyar continuem agafant competició.

Nivell I (Pau Lara, Nil Larregola i Pablo Prieto)


Diferent sort per la tripleta de jugadors que ens van representar al nivell I, on en Pau Lara va arribar a semifinals aconseguint l'ascens de nivell, desprès d'una bona primera fase amb ple de victòries, i en Nil va caure a quarts de final quedant-se a les portes de l'ascens, i en Pablo Prieto no va poder superar la fase de grups, finalitzant quart de grup.


Nivell K (Oscar Rebollo)


L'Oscar que jugava al mateix nivell que el seu germà Àngel, que va causar baixa, tampoc va poder superar la fase de grups, i tot i sumar una victòria va finalizar quart del seu grup.

Nivell N (Nil Benavente i Daniel Mugueta)


En Dani tampoc va tenir sort, i tambè es va quedar fora a la fase de grups, guanyant un dels cinc partits que va jugar, finalitzant cinquè del seu grup.


Per la seva part en Nil va superar com a primer de grup la fase de grups, sense cap partit, però a la fase final va caure a quarts de final quedant-se a les portes.

Nivell O (Valeria Campi)


La nostra jove companya no va poder superar la fase de grup, i va finalitzar quarta del seu grup, guanyant un partit i cedint la resta, cada cop jugant millor.

Nivell P (Mateo Acevedo)


En Mateo es va coronar com a guanyador del nivell P, desprès de passar com a primer de grup amb ple de victòries, i la ratxa va continuar a la fase final arribant guanyant la final, pujant de nivell la propera convocatòria.

Nivell Q (Jan Campamà)


En Jan no va poder superar la fase de grups, tot i aconseguir guanyar un dels partits, però finalment va finalitzar com a quart de grup.


Nivell Z (Erik Marañón i Marc Gutiérrez)


Bona jornada per l'Erik Marañón al nivell Z, on va fer una gran fase de grups guanyant tots els partits. Ja a la fase final va obtenir victòries a vuitens i quarts, cedint a semifinals, assegurant així l'ascens de nivell la propera convocatòria.


Diferent sort va obtenir en Marc Gutierrez, el més petit competidor de l'escola, que en aquesta ocasió no va poder superar la fase de grups, i va finalitzar cinquè de grup.


Enhorabona a tots.
6 vistas0 comentarios
¿Vols jugar? Contacta amb nosaltres...

Amb el suport de:

logo-vector-ajuntament-de-castelldefels-
logotip2.png

Col·laboradors:

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now