top of page

Circuit Promeses (3)

Dissabte 17 de desembre es va jugar la tercera convocatòria del Circuit Promeses amb la participació de 19 jugadors i jugadores de la nostra escola de formació.


Grans resultats obtinguts pels nostres joves, que us detallem a continuació:


La Sonia González (nivell Q), l'Adrià Garcia (nivell R), i en Nico Naval (nivell Y), aconsegueixen guanyar els seus respectius nivells, i obtenen doble ascens de lletra.


🥇La Sonia i l'Adrià solament van perdre un partit a la fase de grups, i des de vuitens van anar mica en mica avançant fins arribar a la final i guanyar-la. I en Nico per la seva part va realitzar un torneig perfecte guanyant tots els partits que va disputar, incloent una semifinal amb la seva companya Jara.


A les portes de la final (🥉) es van quedar l'Héctor Martín (nivell L), la Gala Martínez (nivell Q), en Jacob Baumgardner (nivell T) i la Jara Recasens (nivell Y), i obtenen l'ascens d'un nivell de lletra.


Quarts de final, i per tant a les portes de l'ascens, per l'Udai Martínez (nivell H), la Martina González (nivell I), en Leo Sánchez (nivell J), en Dani Pérez (nivell Q) i en David Hernández (nivell R), i vuitens de final d'en Marcos Pérez (nivell Z).


En Jan González (nivell C), en Marc Gutiérrez (nivell D), en Berkano Vera (nivell H), en Joan Gómez (nivell O), i l'Emma Valero i l'Izan Navarro (nivell R), no van aconseguir passar de grups, tot i realitzar un bon joc, guanyant tots al menys un o dos partits.


En general molt bona feina de tot i totes, amb el recolzament de les famílies i els entrenadors de l'escola des de la banda.


Continuem treballant 💪🏼




37 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page