Buscar
  • TT Castelldefels

2019/2020 en marxa...

Comença una nova temporada, i tornem amb les piles carregades i amb moltes ganes de continuar treballant igual o més que en temporades anteriors.


La sala polivalent de la Zona Esportiva Municipal BSB-Pitort, situada al Passeig del Pitort 198, serà la nostra nova casa. Una sala amb tots els ingredients per una bona pràctica del tennis taula, amb terra oficial, i una il·luminació tècnica que ens donarà una gran millora respecte a anteriors temporades.A la nova instal·lació compartirem espai amb el British School, que disposarà de la instal·lació en el horari lectiu, i el CRUC (rugby) i la UE Castelldefels (fútbol).


Ho fem amb ple als diferents grups de l'escola, on actualment tenim més de 50 palistes entre joves i adults, i no deixem de rebre noves peticions, fet que fa que el club estigui en negociacions per a poder obtenir una segona sala, per poder donar un ampli servei a tots els socis.


Aquesta temporada tindrem per primer cop participació a lliga nacional, concretament a la Tercera Divisió Masculina, a més d'un equip a 1ªTerritorial, dos equips tant a 2ªB Territorial com a 3ªB Territorial, més l'equip de veterans a 3ªA, un total de set equips, a més de les diferents competicions promeses com el zonal, el campionat d'espanya, el circuit promeses, etc...


Iniciem curs amb els primers entrenaments i les respectives reunions per donar inici una temporada que es presenta il·lusionant.34 vistas0 comentarios
¿Vols jugar? Contacta amb nosaltres...

Amb el suport de:

logo-vector-ajuntament-de-castelldefels-
logotip2.png

Col·laboradors:

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now