Buscar
  • TT Castelldefels

1a Concentració Lligues RTB.

El passat cap de setmana (20 i 21 de març) van començar les lligues territorials, en el seu format reduït per concentracions, i amb un gran control de la nova normativa per part de tots els clubs.


El dissabte en Pitort, l'equip de 2aA format per Raúl Fernández, Arnau Guzmán, David Escobar i HristoPriego, va aconseguir les seves primeres dues victòries de la temporada, guanyant per 6 a 0 al ATT Premià de Mar i al CTT Vilanova i la Geltrú.


En el primer partit contra ATTPremià, partit molt seriós dels locals que malgrat guanyar tots els partits, van haver de lluitar cada punt davant un bon equip visitant format per Lara Kremen, Jaume Colldeforn, Martí Roda i Marc Nuñez.


Dos punts de Raúl i Hristo, i un punt de Guzmán, i un altre d'Escobar remuntant un 0 a 2 advers, van donar la primera victòria de la temporada.Molt més tranquil·la va ser la segona victòria davant un CTT Vilanova i la Geltrú plagat de baixes, amb dos joves jugadors que comencen. Partit on els locals amb dos punts de Raúl i Escobar, i un punt de Hristo i Guzmán, van obtenir la segona victòria, tancant una primera concentració perfecta.També el dissabte va ser torn per a l'altre equip de 2aA format en aquesta primera concentració per Xavi Espasa, Victor Martí, Oscar Capdevila, Sergio Gutiérrez, i Joan Casoliva.


El desplaçament a Vilafranca va finalitzar amb una derrota per 4 a 2 contra l'equip local, i una bona victòria contra Iceland Els 8 de la Garriga per 1 a 5.


En el primer partit, Victor, Joan i Xavi no van poder superar a l'equip local format pels veterans Aparicio i Dols, i el jove Dols, sumant dos punts Victor davant la família Dols, i cedint Joan i Xavi els seus dos partits, un d'ells per 3 a 2, quedant-se prop d'aconseguir l'empat.En el segon partit van entrar en joc Sergio i Oscar, que conjuntament amb Victor, es van imposar a l'equip veterà de la Garriga format per Cardozo, Grau i Cañellas per 5 a 1.


Oscar i Sergio van imposar el seu joc, i tots dos van obtenir dos punts cadascun, sumant al punt de Victor, que no va poder tancar el partit amb la seva segona victòria, cedint davant Grau.


Bona primera concentració amb els dos primers punts de la temporada, jugant bé tots dos partits.


El diumenge en Pitort, l'equip de 3aA es va imposar al CTT Castellgalí per 5 a 1, amb dos punts d'Arnau González i David Fernández, i un punt d'Àngel Navarro, davant l'equip format pels germans Mateo i Bella.


Bon inici de temporada del jove equip de l'escola, en un partit seriós, mostrant l'ascendent progressió dels jugadors locals.


Finalment, l'equip de 1a format per Cristian, Alberto i els Xavi's Mata i Moreno, es va desplaçar a Olesa de Montserrat per a jugar un doble partit davant el TT Prat i el CTT Sentmenat, tots dos amb victòries molt diferents.


Victoria 0 a 6 contra un Prat amb baixes significatives, on Cristian i Alberto van obtenir dos punts, i els Xavi's un punt cadascun.


El segon partit va ser una altra història, davant un rival directe, on els nostres companys van aconseguir la seva segona victòria per 2 a 4.


Gran partit de Cristian i Alberto, amb dos punts cadascun, guanyant als basis rivals Ortega i Carmona, respectivament, i sumant cadascun davant el tercer jugador del Sentmenat. D'altra banda Moreno i Mata no van poder obtenir cap punt, cedint tots dos davant els basis rivals per 0 a 3.


Quatre primers punts per a l'equip, en un grup que es presenta molt igualat.Enhorabona a tots pels resultats.

35 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo